Werkwijze

Hoe gaan wij te werk bij meubels op maat?

Hubo Lambertus van den Broek onderscheidt zich in het leveren van kwalitatief maatwerk en hanteert daarbij een eenvoudige, klantvriendelijke werkwijze.

Wilt u een product op maat, dan neemt Hubo u zoveel mogelijk werk én zorg uit handen. Alles dat u hoeft te doen is de globale afmetingen van het door u gewenste product met ons te overleggen. Ook mag u eventueel foto’s van de omgevingssituatie meenemen naar de winkel. En daarmee zit uw werk erop!

Op basis van de globale afmetingen en eventueel de foto’s geeft een (designer-)specialist van Hubo u niet alleen vakkundig advies, maar ontvangt u bovendien snel een geheel vrijblijvende offerte.

Bent u vervolgens geïnteresseerd? Dan komen de vakmensen van Hubo binnen een week bij u thuis om de maten van het door u gewenste product tot op de millimeter nauwkeurig op te meten. En u krijgt dan ook direct de exacte prijs van uw wensen door.

Gaat u vervolgens akkoord? Hubo zorgt ervoor dat uw product, meestal al binnen vier weken, vakkundig wordt geplaatst, waarna u door onze hoge kwaliteitsstandaard jarenlang kunt genieten! Uiteraard is Hubo in het hele bovenstaande traject altijd bereikbaar voor uw opmerkingen en/of vragen.

Wij zien u graag in onze winkel aan het Augustinuspark. Hubo Lambertus van den Broek: Vóór U en bij U op maat gemaakt.