Vuurwerk

Voor al uw vuurwerk in Amstelveen

Bent u op zoek naar vuurwerk in Amstelveen? Dat bestelt u zoals altijd eenvoudig via de webshop van Hubo Amstelveen. We staan zoals altijd voor u klaar met het beste vuurwerk uit categorie 1. Bij ons rekent u zowel op knalvuurwerk als siervuurwerk. Pakt u het liever iets rustiger aan, of wilt u vuurwerk dat veilig én leuk is voor jongere kinderen? Dan kunt u bij ons terecht voor al uw fop- en schertsvuurwerk zoals de beroemde sterretjes. Kortom: voor elk wat wils! Bekijk rustig het beschikbare aanbod op onze webshop of kom langs in onze winkel. Onze professionals voorzien u graag van advies over vuurwerk, veiligheid en de daaromheen geldende regels.

Vuurwerk en regelgeving

Wij staan al sinds jaar en dag bekend om de verkoop van kwalitatief uitstekend vuurwerk tegen voordelige prijzen. Naast het verkopen van goed en voordelig vuurwerk, hebben we veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Want de jaarwisseling moet natuurlijk altijd een leuk en veilig feestje blijven. Ons vuurwerk voldoet dan ook aan alle regels rondom de Nederlandse regelgeving. Dat betekent dat u maximaal 25 kg vuurwerk bij ons kunt kopen. Daarnaast verkopen we geen vuurwerk aan mensen jonger dan 12 jaar. Tot slot kunt u ook bij onze winkel terecht voor verschillende veiligheidsartikelen zoals aansteeklonten en veiligheidsbrillen.

siervuurwerk amstelveen

Fop- en schertsvuurwerk

Fop- en schertsvuurwerk is het meest milde soort vuurwerk dat we hebben bij Hubo Amstelveen. Dit vuurwerk mag het hele jaar door worden afgestoken en is vaak ook leuk, veilig en geschikt voor kinderen. Bij fop- en schertsvuurwerk denkt u aan:

 • Grondbloemen
 • Knalerwten
 • Morning glory
 • Sterretjes
 • Kleine fonteintjes
 • Knetterballen
 • Blinkies
 • Kleine spinners

Vuurwerk tegen knalprijzen

Bij ons rekent u in Amstelveen dus standaard op hoge kwaliteit vuurwerk tegen bijzonder voordelige prijzen. We zorgen er graag voor dat u zich nergens druk om hoeft te maken: al ons vuurwerk is veilig en van goede kwaliteit. Omdat we u als klant natuurlijk het belangrijkste vinden, kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen over vuurwerk. Of u nu van het knalvuurwerk bent of meer heeft met siervuurwerk: onze professionals adviseren u graag over onze producten.

Knalvuurwerk

Houdt u ervan om er lekker flink erop los te knallen met oud en nieuw? Dan is knalvuurwerk echt iets voor u. Knalvuurwerk is al het vuurwerk dat op de grond wordt afgestoken en vervolgens ontploft. Oud en nieuw en knalvuurwerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U kunt dan ook bij ons terecht voor diverse rotjes, kanonslagen en Chinese matten. Bekijk het aanbod op onze webshop of kom gewoon eens langs in onze winkel.

vuurwerk amstelveen

Vuurwerk kopen?

#Hubohelpt

siervuurwerk

Siervuurwerk

Siervuurwerk is het meest verkochte vuurwerk in Nederland, en dat heeft zo zijn redenen. Onder siervuurwerk verstaan we al het vuurwerk dat dusdanig wordt afgestoken dat het de lucht in schiet en vervolgens een prachtig sierlijk effect geeft. Bent u minder van de harde knallen en meer van de pracht en praal? Dan hebben wij diverse soorten siervuurwerk voor u in huis. Siervuurwerk delen we in, in de volgende categorieën:

 • Cakebox: een doos met buizen die verschillende kleur, knal en fluit effecten geven
 • Compound box: de grotere broer van de cakebox. Bij dit type siervuurwerk steek je in één keer verschillende buizen met prachtige effecten af.
 • Single Shot (mortier): met een single shot schiet je in één keer één mooi effect af de lucht in.
 • Vuurpijlen: vuurpijlen hebben één of meerdere effecten in één buis zitten. Voor de veiligheid en de stabiliteit zit er altijd een stok aan
 • Fontein: een fontein bestaat uit diverse opgestapelde effecten die als een regen aan vonken de lucht in geschoten worden met diverse kleuren en crackling effecten
 • Compound vuurwerk: dit type siervuurwerk hoef je maar één keer aan te steken en is daarmee extra veilig

Komt gerust langs

Bekijk het aanbod aan vuurwerk in onze webshop of kom gewoon langs in onze winkel op 29, 30 of 31 december. Komt u vuurwerk afhalen? Vergeet dan uw orderbevestiging niet uitgeprint mee te nemen. Controleer bij aankoop van uw vuurwerk goed of alles klopt en in orde is. Dit omdat reclamatie helaas niet mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat uw jaarwisseling gezellig en veilig verloopt.

Vuurwerk in de regio

Ook voor vuurwerk in Amsterdam, Aalsmeer en Uithoorn kunt u bij ons terecht!

Contact met Hubo Amstelveen

Bent u benieuwd naar ons aanbod aan vuurwerk voor de jaarwisseling? Bekijk dan gerust eens het aanbod aan te bestellen vuurwerk in onze webshop. U bent natuurlijk ook van harte welkom om in onze winkel langs te komen. Onze professionals geven u graag advies op maat over welk vuurwerk voor u geschikt is en over veiligheid. Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail ons via info@huboamstelveen.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Hubo Amstelveen wenst u sowieso alvast een prettige jaarwisseling toe!