Terrasschermen

Hubo Amstelveen | Terrasschermen

Bent u op zoek naar terrasschermen van hoogwaardige kwaliteit die er ook nog eens prachtig uitzien? Dan kunt u terecht bij Hubo Amstelveen. Wij hebben een groot assortiment aan terrasschermen, ook wel knikarmschermen of uitvalschermen genoemd. Deze schermen bieden uitstekende bescherming tegen de zon. Niet alleen op uw terras, maar ook binnen. In de zomer scheelt dit al snel een paar graden in huis. Daarnaast zijn onze te bestellen terrasschermen natuurlijk ook een mooie decoratieve aanvulling op uw woning. Benieuwd naar ons assortiment? Bezoek dan onze showroom in Amstelveen of neem een kijkje op onze website.

Onze voordelen

Kiest u ervoor om één van onze knikarmschermen te kopen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Geen voorrijkosten
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Al meer dan een halve eeuw ervaring
  • Eigen prachtige showroom
  • Eigen montagedienst

Terrasschermen op maat

Onze terrasschermen zijn beschikbaar in verschillende maten en in zestien verschillende kleuren. Heeft u een andere maat of kleur in gedachte? Dan kunt u kiezen voor een terrasscherm op maat. Hierbij heeft u keuze uit honderden verschillende doekkleuren en de maten zijn op de millimeter nauwkeurig aanpasbaar. De modellen Ibiza plus, Palma, Balero en Corfu zijn als maatwerk leverbaar. We onderscheiden drie verschillende soorten knikarmschermen: open systemen, semi-cassette-systemen (half afgesloten) en cassette-systemen (volledig gesloten). Verder heeft u bij de meeste soorten de keuze uit handbediening of elektrische bediening.

carre terrasscherm

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

terrasscherm

Montagedienst

Wij vinden service en klantvriendelijkheid belangrijk. Daarom bieden wij ook een montagedienst aan. Onze terrasschermen zijn dus niet alleen op maat gemaakt, maar worden ook op maat geïnstalleerd! Zo kunnen wij het proces dus van A tot Z voor u verzorgen, zodat u in de warme zomermaanden kunt genieten van een aangename temperatuur in huis en schaduw in uw tuin. Bij de montagewerkzaamheden werken wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen, procedures en met gekwalificeerde monteurs. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring en plaatsen jaarlijks duizenden luxe maatwerkproducten.

Neem gerust contact op

Heeft u terrasschermen of andere zonwerende producten nodig? En wilt u kiezen voor ervaren professionals met producten van hoogwaardige kwaliteit? Dan gaat u natuurlijk naar Hubo Amstelveen. Laat u inspireren en adviseren door onze ervaren deskundigen op het gebied van zonwering. Bij vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 020 – 6414392 of een e-mail sturen naar info@huboamstelveen.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.