Rolluiken

Rolluiken van Hubo Amstelveen

Voor het bestellen van hoge kwaliteit rolluiken die uw huis in Amstelveen zowel tegen warmte, zon als inbraak beschermen, neemt u direct contact op met Hubo Amstelveen. We maken met meer dan een halve eeuw aan ervaring uw rolluiken voor u en uw woning op maat. Komt gerust eens langs in onze showroom om te zien wat we allemaal voor u kunnen doen. Onze professionals voorzien u graag van vakkundig advies. U bent ook van harte welkom om gewoon eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Voordelen van onze rolluiken

Met rolluiken van Hubo Amstelveen haalt u een boel voordelen in huis. Namelijk:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Rolluiken isoleren

Met onze rolluiken haalt u de meest veelzijdige zonwering in huis die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor uw raam zakt, ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en uw raam. Dit zorgt ervoor dat uw woning heerlijk koel blijft tijdens de hete dagen van het jaar. Daar komt ook nog eens bij dat rolluiken ook een koude-isolerend effect hebben. Tijdens de koude dagen van het jaar houden ze uw huis dus ook nog eens lekker warm! Dit maakt rolluiken het hele jaar door nuttig.

rolluiken amstelveen

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

rolluiken

Rolluiken beschermen

Naast een fijne koude- en warmte-isolatie, bieden rolluiken ook nog eens de nodige bescherming. Ten eerste bieden rolluiken meer privacy, doordat ze ervoor zorgen dat pottenkijkers niet meer zomaar naar binnen kunnen gluren. Daar komt ook nog eens bij kijken dat rolluiken inbraakwerend zijn.

Al onze rolluiken zijn voorzien van kasten met een gepatenteerde scharnierverbinding die zorgt voor een enorme stabiliteit. Tot slot heeft het isolerende materiaal in onze rolluiken ook nog eens een geluiddempend effect. Woont u langs een (erg) drukke weg? Dan heeft u met het kopen van onze rolluiken straks nog amper last van de herrie. Zelfs het in- en uitrollen gaat volledig geruisloos!

rolluiken amstelveen

Rolluiken van topkwaliteit

Omdat de ene woning de andere niet is, maken we uw rolluiken altijd volledig op maat. Zo bent u altijd verzekerd van rolluiken naar wens. Doordat we een eigen fabrikant hebben, hebben we de productie in eigen handen en de volledige controle over onze rolluiken. Onze rolluiken ondergaan stuk voor stuk een uitstekende oppervlaktebehandeling en krijgen meerdere laklagen. Niet alleen blijft uw rolluik hierdoor zijn kleur behouden, het is hierdoor ook nog eens uitstekend bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals regen, wind, hagel, sneeuw en zelfs storm. Onze professionals komen graag een meting doen bij u thuis om ervoor te zorgen dat uw rolluiken ook daadwerkelijk voor de volle 100% passen en in de kleur en stijl zijn zoals u die voor ogen heeft. Onze rolluiken zijn daarnaast beschikbaar met diverse bedieningsvarianten.

Rolluiken in de regio

Ook voor uw rolluiken in de regio kunt u bij ons terecht. Wij werken rondom Amstelveen ook voor rolluiken in Hoofddorp, Haarlem, Uithoorn en Amsterdam.

Contact met Hubo Amstelveen

Wilt u uw huis beter beschermen tegen zonlicht, extreme temperaturen, inkijk en inbraak? En wilt u hiervoor een ervaren specialist inhuren? Neem dan vandaag nog contact op met onze experts voor topkwaliteit rolluiken! Wilt u een voorproefje van wat we allemaal voor u doen? Kom dan eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail ons via info@huboamstelveen.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!