Meubels op maat

Uniek maatwerk meubel bij Hubo Amstelveen

Ontdek de vele mogelijkheden van een Hubo meubel op maat en geef uw interieur een bijzondere en persoonlijke draai met een maatwerk meubel. We maken in een handomdraai meubels op maat die perfect passen bij de stijl en de sfeer van uw eigen huis en persoonlijke voorkeur. Meubels op maat zijn naast stijlvol ook nog eens hartstikke handig. Met het samenstellen van een maatwerk meubel benut u namelijk optimaal de ruimte in uw huis. Zo heeft u binnen no-time een maatwerk meubel dat perfect aansluit op die schuine wand in uw slaapkamer of die lastige hoek in uw keuken.

Wij maken met meer dan een halve eeuw aan ervaring uw meubel(s) voor u op maat. Wij maken de meest uiteenlopende meubels voor u. Boekenkasten, wandmeubels, audio/tv meubels, badkamerkasten, keukenkasten, schuine kasten en roomdividers. Komt vooral eens langs in onze showroom om te zien wat we allemaal voor u kunnen doen. Onze professionals voorzien u graag van een vakkundig advies op maat. U bent ook van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

wandmeubel op maat

Boekenkast

schuine kasten op maat

Wandmeubel

tv meubel

Tv meubel

badkamerkast

Badkamerkast

keukenkast

Keukenkast

wandmeubel op maat

Schuine kast

room divider

Roomdividers

De voordelen van onze meubels op maat

Bij een maatwerk meubel van Hubo Amstelveen komen een boel mooie voordelen kijken, zoals:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

Meubels op maat voor iedereen

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak, voorkeuren en gevoel voor stijl, ook als het op een meubel op maat aankomt. Daarom krijgt u bij het laten maken van uw maatwerk meubel bij ons altijd een brede en veelzijdige keuze uit diverse soorten meubels die u bij ons kunt bestellen en kopen. Wilt u een boekenkast kamerbreed of van vloer tot plafond? Die maken wij voor u! Zoekt u een tv meubel op maat dat perfect past bij uw tv en soundbar? Ook dan schakelt u ons in. Zelfs voor badkamerkasten, keukenkasten, schuine kasten en roomdividers kunt u bij ons terecht. Alles kan en alles mag als het aankomt op een meubel op maat.

meubel op maat

Meubels van A tot Z

Onze experts helpen u met het ontwikkelen van uw maatwerk meubel van A tot Z. We komen daarom ook met alle plezier bij u thuis langs om u van vrijblijvend advies te voorzien en alle maten voor uw meubel op maat nauwkeurig op te meten. Zo weet u zeker dat het straks helemaal goed zit. En hoewel de meubels eenvoudig te plaatsen zijn, bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de hulp in te schakelen van één van onze vakmensen. Ze voorzien u graag van advies voor welke soort stijl, kleur en vorm meubel het beste geschikt is voor uw interieur, over welk soort maatwerk meubel het dan ook gaat. Zo weet u wanneer u een meubel op maat bij ons koopt zeker dat u kwaliteit in huis haalt, voor eerlijke prijzen en dat u niet voor onaangename en ongewenste verrassingen komt te staan.

meubel op maat

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

10098

Stel zelf uw maatwerk meubel samen

Een meubel op maat is een meubel dat voldoet aan al uw wensen. Doordat wij begrijpen dat elk onderdeel even belangrijk is, zijn we in staat om een maatwerk meubel voor u samen te stellen en te plaatsen. Zo maken wij uw kasten van diverse materialen, helemaal zoals u dat wilt. We maken bijvoorbeeld uw boekenkast van kunststof maar voorzien deze van een houtlook. Heeft u een schuin dak? Ook dan maken we uw boekenkast op maat. We maken voor uw een badkamer kast met voldoende opbergruimte en verlichting. En ook roomdividers met diverse functies, zoals kastjes en glazen platen zijn voor ons geen probleem. Ook audio/tv maatwerk meubels maken we voor u in diverse stijlen: staand, hangend aan de muur, diep, breed: wat u maar wilt. Met een meubel op maat van ons, bent u altijd verzekerd van maatwerk helemaal passend bij uw wensen en interieur. Niks is te gek bij een maatwerk meubel.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk meubel voor bij u thuis? Wilt u hiervoor uw ruimte laten opmeten en uw meubel op maat laten maken door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Hubo Amstelveen voor een meubel op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@huboamstelveen.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!