Audio & TV meubels op maat

U bent de gelukkige bezitter van de voor u perfecte audio- en video apparatuur. Maar die prachtige tv en alle units zoals cd/dvd-recorder, videorecorder enz. en wellicht uw cd’s en dvd’s moeten ook een plaats krijgen in uw kamer die helemaal klopt!
Een audiomeubel op maat is voor u de ideale oplossing! Want een audiomeubel op maat biedt u precies die lengte, diepte en hoogte die u wenst en nodig heeft voor uw apparaten. En een audiomeubel op maat heeft het uiterlijk waar u voor valt!

De mogelijkheden zijn eindeloos.
Hangend aan de wand? Op rvs pootjes? Stevig op de grond, op een dorpel of een podium? Volg met uw audiomeubel op maat de lijnen van uw audio- en videoapparatuur en de sfeer van uw interieur; dàt is echt máátwerk en dat is wat wij doen.

Het verschil tussen een audiomeubel en uw audiomeubel op maat! Er zijn vele uitvoeringen mogelijk, u zegt het maar; in een zware fineer, bv bleek eiken of donker essen of gespoten in een RAL kleur naar wens? Een mooie glasplaat (indien gewenst, in ral-kleur naar keuze) als top-afwerking? Briljant! En het kan allemaal!

Offerte aanvragen