Ontdek de gemakken van horren

Zeg gedag tegen vervelende muggen, wespen en andere insecten in huis met de horren van Hubo! Om uw woning in goede staat te houden is het belangrijk om uw huis af en toe goed door te luchten en zelf profiteert u natuurlijk ook van verse, frisse lucht. Maar met een beetje mooi weer heeft u al snel een hele horde insecten in de kamer rondvliegen. Met zo’n gaas voor de ramen en deuren houdt u deze beestjes gemakkelijk buiten en met een speciale variant kunt u zelfs allerlei pollen tegenhouden waardoor u thuis minder last heeft van hooikoorts. Handig! Ervaar nu zelf het gemak en vraag een offerte aan!

Voor ramen & deuren

Horren zijn er in vele soorten en maten. En dat moet ook wel, want iedere deur en elk raam is net een beetje anders. Zo passen ze prima in allerlei draai-, kiep- en dakramen, schuifpuien en allerlei soorten deuren. Ga bijvoorbeeld voor een moderne plisséhor. Licht qua gewicht en gemakkelijk te bedienen. Of wat dacht u van een rolhor? Eenvoudig te monteren en het past altijd op uw raam. Weet u niet precies wat de beste oplossing is voor uw ramen en deuren? Laat u gerust gratis adviseren door één van onze vakmannen.

Op maat gemaakt

Hoewel er ook standaardmaten geleverd kunnen worden, is het ook mogelijk om horren op maat te laten maken. De Hubo vakmannen komen graag bij u thuis om de exacte maten te bepalen, zodat u zeker weet dat de nieuwe insectenwering perfect gaat passen in uw raam of deur. Nadat de productie is voltooid, maken onze experts opnieuw een afspraak om uw nieuwe plissé- of rolhor vakkundig en vlug te komen monteren. U hoeft hier dus geen zorgen over te hebben. Vraag daarom snel een offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Plissé hordeur

De beste hordeur ooit bedacht. In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d.m.v. bijvoorbeeld een magneet overbodig is. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten sluiten. De ideale oplossing voor een dubbele tuindeur of schuifpui.

Techniek

Techniek Door gebruik te maken van een kunststof ketting die als geleider dient is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm hoog. Letterlijk drempelverlagend. De cassette kan simpel en snel uitgenomen worden om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter.

Bediening

De bediening is kinderlijk eenvoudig. De treklijst glijdt over de ondergeleider heen. Hij is ook weer eenvoudig terug te plaatsen als iemand per ongeluk tegen de deur aanloopt.

Plisse-hordeur-Hubo-Amstelveen

Gaas

Gaas Het horgaas is speciaal ontwikkeld om te kunnen plisseren hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Het geeft een extra decoratieve dimensie en zorgt tevens dat het gaas beter zichtbaar is. Het gaas is ook UV-bestendig en rotvrij.

Treklijst
De onder- en bovenkettingen die als geleider dienen verdwijnen in gesloten stand in de treklijst. De stabilisatiekoorden die zich eveneens in de treklijst bevinden zorgen ervoor dat deze in elke positie blijft staan en altijd evenwijdig blijft.

Rolhor

De rolhor type Super of Argus , waarvan het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast, is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, mooie vormgeving en betrouwbare bediening , ook nog eens razendsnel te leveren is.

Techniek

In de afgeschuinde cassette bevindt zich een veerrol waarom zich het gaas op- en afrolt. De cassette wordt op de geleiders geplaatst waartussen het gaas, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

Geleiders

De aluminium geleiders zijn zowel geschikt voor “op-de-dag” als “in-de-dag” montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.

Rolhor-Hubo-Amstelveen

Onderlat

De onderlat is voorzien van een afdichtingborstel waardoor eventuele oneffenheden worden geminimaliseerd. De handgrepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden waardoor de rolhor zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.