Kastinterieur op maat

Kastinrichting op maat

Een kast op maat is natuurlijk niet compleet zonder een kastinterieur op maat. Gelukkig staat Hubo Amstelveen klaar voor uw kastinrichting op maat. Bij ons komt u voor diverse merken panelen en accessoires voor uw kastinterieur. Omdat we uiteenlopende stijlen kastinrichting producten in ons assortiment hebben, hebben we voor elk wat wils als het op een kastinterieur op maat aankomt. Kom daarom vandaag nog langs in onze showroom om enkele voorbeelden van onze kastinterieur producten te bekijken. Onze professionals geven u graag professioneel advies. Ook bent u van harte welkom om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

schuine kasten op maat

Ons kastinterieur: ruime keuze

Met kastinrichting van de mooie merken Raffito en Inquino bieden we u een mooi assortiment producten aan voor kastinterieur. Kies een kleur die het beste past bij uw interieur en uw kast op maat. U kunt gaan voor een robuuste uitstraling of juist een chique kastinrichting met een slank paneel, kastaccessoires, garderobestangen en legplanken en laden op maat. Met ons kastinterieur op maat, benut u het interieur van uw kast optimaal qua ruimte én vormgeving. Want praktisch en mooi gaan natuurlijk prima hand in hand.

kast op maat in amstelveen

Veel toepassingen

Met de segmenten van Raffito en Inquino, deelt u uw kast op maat helemaal in zoals u deze in wilt delen. U heeft de keuze uit veel legplanken met hoge of lage hanggedeeltes. De segmenten zijn maximaal 600 mm diep en maximaal 2790 mm hoog. De maximale legplankbreedte is 1000 mm. Onze experts maken uw kastinterieur helemaal op maat, naar wens en aangepast op de situatie van uw interieur. Naast de rechte segmenten behoren hoeksegmenten ook tot de mogelijkheden. Met een hoeksegment kunt u een L- en een U-vormige hoekkast op maat laten maken. Een U-vormige hoekkast is bijvoorbeeld ideaal als u een inloopkast wilt. De afgeronde voorzijde van de legplank heeft uw hoekkast dan een rustig en aantrekkelijk uiterlijk.

kast op maat

Voordelen van onze kastinrichting

Door te kiezen voor een kastinterieur op maat door onze experts, kiest u voor een paar fijne voordelen. Bij ons rekent u altijd op de volgende pluspunten:

 • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
 • 100% maatwerk
 • Vrijblijvende offerte en advies
 • Geen voorrijkosten
 • Showroom
 • Eigen montagedienst

Kleuren Raffito

Of u nu van een moderne uitstraling houdt voor uw kastinterieur of -exterieur of een landelijke uitstraling: met de vele kleuren van ons merk Raffito, hebben we voor elk wat wils. U krijgt bij ons kastinrichting op maat in de volgende kleuren:

 • Wit
 • Ivoor
 • Steengrijs
 • Aluminium
 • Antraciet
 • Linnen
 • Eiken natuur
 • Walnoot
 • Eiken antraciet
 • Kashmir mat

hoogglans wit

Wit

ivoor

Ivoor

steengrijs

Steengrijs

aluminium kastinterieur kleur

Aluminium

Antraciet mat

Antraciet

linnen kastinterieur

Linnen

kast interieur eiken

Eiken natuur

Walnoot kastinterieuren

Walnoot

Eiken antraciet

Eiken antraciet

Kashmir mat

Kashmir mat

Kleuren Inquino

De keuze aan kleuren en afwerkingen van Inquino voor kastinrichting en uw kastinterieur op maat zijn enorm. Daarom verdelen we dit grote en indrukwekkende aanbod voor u onder in de volgende categorieën:

 • Decor melamine
 • Designoppervlakken
 • Echt houtfineer
 • Spuitwerk lak

Klik op een van de afwerkingen om de diverse opties te zien voor uw kastinterieur op maat.

Aangezien Inquino zo’n groot scala aan kleuren heeft kunt u op onderstaande foto klikken, deze verwijst naar de kleur keuze van Inquino

decor melamine

Decor melamine

design oppervlakken

Designoppervlakken

houtfineer

Echt houtfineer

lak en spuitwerk

Spuitwerk

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

kastinterieur op maat

Kastinterieur compleet

Bij Hubo Amstelveen maken we al uw kasten compleet op maat. Of u nu een keukenkast zoekt, een boekenkast of een divider: bij ons rekent u altijd op maatwerk. We komen dan ook graag bij u thuis langs om de ruimte goed op te meten. Zo bent u er altijd zeker van dat u een kast helemaal naar wens krijgt met een kastinterieur op maat. Wilt u uw kast met kastinrichting op maat laten plaatsen door professionals? Onze experts plaatsen en monteren uw kasten op maat met alle plezier en met uiterste precisie. Daar komt ook nog eens bij dat we geen voorrijkosten hanteren. Zo weet u wanneer u een kast op maat bij ons bestelt en koopt, behalve dat u kwaliteit in huis haalt, ook dat u nooit voor onaangename of ongewenste verrassingen komt te staan.

Contact met Hubo Amstelveen

Wilt u een kast op maat laten maken? Omdat echte schoonheid van binnen zit, wilt u dan natuurlijk ook meteen het kastinterieur op maat laten maken. Ga daarom altijd voor kastinrichting door Hubo Amstelveen. We voorzien uw kast van de juiste kleuren en materialen. Daarnaast kunnen we uw kast ook uitrusten met fijne kast accessoires zoals verlichting, garderobestangen en schoenenrekken. Wat u ook wilt: alles kan en alles mag bij onze experts.

Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail ons via info@huboamstelveen.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!