Aluminium schuifdeuren

Aluminium schuifdeuren op maat

De aluminium schuifdeuren kunt u vullen met hout, spiegel of glas.

Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Lambertus van den Broek u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decors. Hiermee kunt u naar hartenlust combineren.

Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervaks schuifdeuren.

Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren uitgerust met softclose.
Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen. De mogelijkheden zijn ontelbaar, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, er is altijd een stijl die bij u past.

Daarbij wordt iedere wand exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, evenals de garantie van 20 jaar. Laat u inspireren…

De voordelen van Hubo Amstelveen

Met het bestellen bij Hubo Amstelveen komen een boel mooie voordelen kijken. Bij ons bent u zeker van:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

De aluminium schuifdeuren staan voor stevige en solide deuren welke esthetisch geheel aan uw verwachting zullen beantwoorden.
De deuren laten zich met een buitengewone souplesse over de rail bewegen.

De aluminium schuifdeuren kunnen in vele toepassingen en ruimten een zeer eigentijdse oplossing bieden voor verschillende doeleinden.
Aluminium voor hoge stijfheid, nauwkeurige passing, wielen loodrecht op de rail en is zelfdragend.

aluminium schuifdeur

De duurzame kwaliteit van de soepel lopende schuifdeuren en uw persoonlijke ontwerp is een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot.
U kunt uw schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels.

Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. U kunt eindeloos combineren en de samenstelling maken die geheel bij uw woonwensen past.

aluminium deur

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

aluminium deur

Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels.
Laat u in de showroom u inspireren door de oneindige mogelijkheden van schuifwanden.
Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. U kunt eindeloos combineren en de samenstelling maken die geheel bij uw woonwensen past.

aluminium schuifdeuren op maat

Van A tot Z geregeld

De vakmannen en experts van Hubo helpen u graag bij het ontwikkelen van uw droomkast. Daarom komen ze met plezier bij u thuis om u vrijblijvend te adviseren en de maten nauwkeurig op te meten, zodat u zeker weet dat het goed zit. En hoewel de kasten eenvoudig te plaatsen zijn, kunt u ook altijd de hulp inschakelen van één van onze vakmensen die de kast voor u komen monteren. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met uw ideale kast op maat!

Maak hieronder uw keuze en vraag direct een offerte aan.