Aluminium schuifdeuren

In aluminium schuifdeuren leveren wij de volgende merken; Raffito, New-IPD en Allure.
De aluminium schuifdeuren kunt u vullen met hout, spiegel of glas.

Een luxe kast met schuifdeuren is geen alledaagse aankoop. Om uw woonplezier te verhogen en uw keuze te vergemakkelijken biedt Lambertus van den Broek u een ruime keuze uit meer dan 60 verschillende schuifdeur decors. Hiermee kunt u naar hartenlust combineren.

Laat u inspireren en creëer uw persoonlijke schuifdeuren die passen bij uw interieur. Wat te denken van glazen schuifdeuren, houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd door te kiezen voor meervaks schuifdeuren.

Voor een perfecte afwerking kunt u kiezen voor schuifdeuren uitgerust met softclose.

Offerte aanvragen
  • Raffito-schuifdeur-aluminium-zilver-Hubo-Amstelveen
Raffito-schuifdeur-aluminium-Hubo-Amstelveen

Een uniek schuifdeuren concept, vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in combinatie met verrassende deurvullingen. De mogelijkheden zijn ontelbaar, opbergen kunt u voortaan “in stijl”, er is altijd een stijl die bij u past.

Daarbij wordt iedere wand exact volgens uw wensen op maat gemaakt. Uitmuntende kwaliteit is een vanzelfsprekendheid, evenals de garantie van 20 jaar. Laat u inspireren…

De aluminium schuifdeuren staan voor stevige en solide deuren welke esthetisch geheel aan uw verwachting zullen beantwoorden.
De deuren laten zich met een buitengewone souplesse over de rail bewegen.

De aluminium schuifdeuren kunnen in vele toepassingen en ruimten een zeer eigentijdse oplossing bieden voor verschillende doeleinden.
Aluminium voor hoge stijfheid, nauwkeurige passing, wielen loodrecht op de rail en is zelfdragend..

De duurzame kwaliteit van de soepel lopende schuifdeuren en uw persoonlijke ontwerp is een garantie voor jarenlang plezier, gemak en woongenot.

Raffito-schuifdeur-aluminium-glas--zwart-Hubo-Amstelveen
Garobe-schuifdeur-aluminium-naturel-Hubo-Amstelveen

U kunt uw Garobe schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels.

Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. Met het Garobe Schuifwandsysteem kunt u eindeloos combineren en de combinatie maken die geheel bij uw woonwensen past.

Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels.
Laat u in de showroom u inspireren door de oneindige mogelijkheden van Garobe Schuifwanden.

Garobe-schuifdeur-aluminium-glas-Hubo-Amstelveen
Garobe-schuifdeur-aluminium-schuin-spiegel-Hubo-Amstelveen

Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. Met het Garobe Schuifwandsysteem kunt u eindeloos combineren en de combinatie maken die geheel bij uw woonwensen past.

https://www.huboamstelveen.nl/wp-content/uploads/2016/02/Garobe-schuifdeur-aluminium-naturel-Hubo-Amstelveen.png
Garobe-schuifdeur-aluminium-paneel-groen-Hubo-Amstelveen.png
Raffito-schuifdeur-aluminium-schuin-Hubo-Amstelveen
Raffito-schuifdeur-aluminium-hooglans-wit-Hubo-Amstelveen

Kleuren

Raffito-schuifdeur-aluminium--kleurenHubo-Amstelveen