Schuifdeurkasten in diverse stijlen

Laat u verrassen door de stijlvolle schuifdeurkasten van Hubo en leer uw droomkast kennen! We geven u namelijk de mogelijkheid om zelf uw eigen kast samen te stellen, waardoor er altijd een kast is die aan al uw wensen voldoet en naadloos aansluit op de stijl van uw huis. En dat is wel zo fijn als u zich bedenkt dat zulke opberg- of kledingkasten best een grote invloed hebben op de algehele sfeer van de kamer. U kunt daarom bij ons allerlei soorten deuren verkrijgen. Van strakke, moderne paneeldeuren tot robuuste loftdeuren, en van sfeervolle stijldeuren tot glazen varianten. Bekijk ze allemaal en ontdek de schuifdeurkasten die perfect zouden staan in uw huis!

Voordelen schuifdeurkasten op maat

Wilt u een schuifdeurkast op maat voor uw kleding en andere spullen? Een nieuwe schuifdeurkast is altijd maatwerk. Met het bestellen van een schuifdeurkast op maat bij ons krijgt u gegarandeerd de kast die u voor ogen heeft. Maar met een schuifdeurkast op maat van van ons haalt u ook nog een boel andere voordelen in huis. Zo krijgt u bij ons krijgt gegarandeerd:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst

De voordelen van schuifdeuren

Schuifdeurkasten zijn in eerste instantie natuurlijk erg mooi, maar wist u dat ze ook nog eens erg praktisch zijn? Omdat de deuren bij het opengaan geen extra plek innemen wordt het maximale uit de beschikbare opbergruimte gehaald! Daarbij kunnen we uw kast op maat maken. Van muur tot muur en van vloer tot plafond. Zo blijft er genoeg plaats over en kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk extra stoelen of leuke accessoires kwijt. Ook geven deze kasten uw kamer een georganiseerde en opgeruimde indruk, waardoor u een rustgevend gevoel creëert. Helemaal perfect, dus!

10010

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

10024

Vrijblijvend advies & montageservice!

Om er zeker van te zijn dat uw nieuwe kast volledig aansluit bij uw wensen, helpen we u graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden. Onze vakmensen komen daarom graag bij u thuis om de maten op te meten en kunnen u tevens voorzien van advies. Helemaal gratis! We kunnen u daarbij tips geven over hoe de kast het best gemonteerd kan worden of we komen nog eens langs om de kast zelf vakkundig te plaatsen. Vraag dus snel een offerte aan en ervaar waarom Hubo dé nummer 1 is op het gebied van kasten!

MODERNE SCHUIFDEUREN

Moderne schuifdeuren van 22 mm massief MDF met een hoogwaardige folie.

moderne schuifdeur

ITALIAANSE SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren van 28 mm hoog geperst spaanplaat gefineerd met hoogwaardig reliëf fineer.

italiaans design schuifdeuren

ALUMINIUM SCHUIFDEUREN

Schuifdeuren met een aluminium profiel rondom en een vulling van hout, spiegel of glas naar keuze.

aluminium schuifdeur high res

KLASSIEKE SCHUIFDEUREN

Klassieke schuifdeuren van 22 mm massief MDF met een hoogwaardige folie.

klassieke schuifdeur high res

BARN SCHUIFDEUREN

Landelijke schuifdeuren van 22 mm massief MDF met een hoogwaardige folie.

barn schuifdeur