Kastinterieur

Hierin voeren wij twee merken: Raffito & Inquino

Maak uw kast compleet. Achter de mooie schuifdeuren is een eindeloze reeks kastinterieur varianten mogelijk. Kies een kleur die het beste past bij uw stijl en maak een keuze uit extra dikke kastinterieur panelen voor een robuuste uitstraling of juist voor een chique kastinterieur met een slank paneel. Legplanken, laden op maat, garderobestangen en vele andere accessoires. Overal is aan gedacht! Wat een mooie en efficiënte benutting van de ruimte.

Ook is het mogelijk een kastinterieur los toe te passen.

Offerte aanvragen
  • Raffito-kast-interieur-hoek-antraciet-Hubo-Amstelveen
  • Garobe-kast-interieur-wit-hoek-Hubo-Amstelveen
  • Raffito-kast-interieur-eik-antraciet-Hubo-Amstelveen
Garobe-kast-interieur-wit-inloop-Hubo-Amstelveen

Met de segmenten van Raffito & Inquino kunt u uw kast indelen zoals ú dat wilt. U kunt kiezen voor veel legplanken, hoge of lage hanggedeeltes. De segmenten zijn maximaal 600 mm diep en maximaal 2790 mm hoog. De maximale legplankbreedte is 1000 mm. Het kastinterieur wordt in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt naar uw situatie. Naast de rechte segmenten behoren hoeksegmenten ook tot de mogelijkheden. Met een hoeksegment kunt u een L- en een U-vormige hoekkast maken. Een U-opstelling is ideaal bij een inloopkast. De afgeronde voorzijde van de legplank geeft uw hoekkast een rustig en aantrekkelijk uiterlijk.

Raffito-kast-interieur-schoenerek-Hubo-Amstelveen
Raffito-kast-interieur--lades-glas-wit-Hubo-Amstelveen
Raffito-kast-interieur-schoenerek-detail-Hubo-Amstelveen
Raffito-kast-interieur--lades-glas-detail-wit-Hubo-Amstelveen

Kleuren Raffito

Wit

Ivoor

Steengrijs

Aluminium

Antraciet

Linnen

Eiken natuur

Walnoot

Eiken antraciet

Kashmir mat

Kleuren Inquino

Aangezien Inquino zo’n groot scala aan kleuren heeft kunt u op onderstaande foto klikken, deze verwijst naar de kleur keuze van Inquino

Decor melamine

Designopervlakken

Echt houtfineer

Spuitwerk lak