Draaideurkasten

Hierin voeren wij twee merken: Raffito Twist & Inquino

Offerte aanvragen
  • Garobe-meubel-op-maat-draaideur-Hubo-Amstelveen
  • Raffito-twist-kast-antraciet-wit-Hubo-Amstelveen
  • Garobe-meubel-op-maat-draaideur-eik-antaciet-Hubo-Amstelveen
Raffito-twist-kast-antraciet-wit-Hubo-Amstelveen

Raffito Twist

De tijdloze Raffito Twistdeuren zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren. Dit is de ideale kast welke in vrijwel elke gewenste breedte en hoogte  speciaal voor u te maken is. Een Twist kast staat voor maximale opbergruimte.

Raffito Twist is leverbaar in 18 en 22 mm dik paneel. De panelen van Raffito zijn geplastificeerd en hebben een kunststof stootrand. De deuren en lades van Raffito zijn van vlakke panelen of vlakke glas platen.

Kleuren Raffito Twist

Wit

Ivoor

Steengrijs

Aluminium

Antraciet

Linnen

Eiken natuur

Walnoot

Eiken antraciet

Inquino draaideurkasten

Inquino is leverbaar in 19 en 22 mm dik paneel. De panelen van Inquino zijn geplastificeerd en hebben een kunststof stootrand. De deuren en lades van Inquino zijn van vlakke panelen, vlakke glas platen of gefreesde MDF panelen. (soort stijldeuren) Inquino levert ook bedmeubelen.

Garobe-meubel-op-maat-draaideur-eik-antaciet-Hubo-Amstelveen
Garobe-meubel-op-maat-draaideur-Hubo-Amstelveen

Voor losse interieurs is het bij Inquino mogelijk om draaideuren in uw interieur toe te passen. Zo creëert u in een handomdraai een stijlvolle boekenkast, woonkamerkast of kantoorkast. U deelt de kast helemaal in zoals u wilt, met deuren, laden en open vakken, allemaal in dezelfde afwerking of juist speels contrasterend. Voor de deuren kunt u kiezen voor een softclose sluiting met een moderne greep, of een greeploze afwerking met push-to-open. De deuren kunnen in paneeluitvoering toegepast worden, of afgewerkt met een luxe glasplaat aan de voorzijde. Alle deuren worden tussen de staanders geplaatst, wat uw kast een modern uiterlijk geeft.

U maakt uw kastinterieur compleet met de laden op maat van Inquino. Voor de laden op maat kunt u kiezen uit een module van twee gewone laden, of een module met één hoge lade. Voor het front kunt u kiezen uit de paneelkleuren of voor de luxe uitstraling van coloured glass. U kunt de laden in alle standaard segmenten tussen twee legplanken toepassen. De laden op maat van Inquino zijn altijd uitgerust met softclosing en het paneel van het ladefront is afgewerkt met een stevige ABS band. U maakt uw laden helemaal af met de lade-indelingen van Inquino. Hiermee deelt u de laden in met handige vakjes voor het opbergen van stropdassen, ondermode of accessoires. Met de lade-indelingen van Inquino kunt u al uw bezittingen gemakkelijk en overzichtelijk opbergen.

Garobe-meubel-op-maat-kast-Hubo-Amstelveen
Garobe-bedmeubel-op-maat-draaideur-Hubo-Amstelveen

Inquino biedt  op maat nu ook bedmeubelen op maat. Dit betekent dat u bij uw schuifwandkast een bijpassende ladekast, bedachterwand of nachtkastjes kunt samenstellen. De bedmeubelen worden in hoogte, breedte en diepte op maat gemaakt in de kleur en indeling die uw wenst. U heeft hierbij de keuze uit diverse hout- en unikleuren en alle bedmeubelen kunnen indien gewenst afgewerkt worden met een luxe glazen bovenblad in meer dan 30 kleuren gelakt glas. Laat uw fantasie de vrije loop en maak van uw slaapkamer één geheel met de schuifwandkasten, nachtkastjes en bedachterwanden van Garobe. Doordat alle meubelen van Inquino op maat gemaakt worden, kunt u uw opbergruimte optimaal benutten en kiezen voor ruimtebesparende oplossingen.

Kleuren Garobe

Garobe-schuifdeur-line28-kleuren-Hubo-Amstelveen