Kasten op maat

Unieke maatwerk kast bij Hubo Amstelveen

Ontdek de mogelijkheden van een Hubo kast op maat en geef uw interieur een unieke en persoonlijke touch met een maatwerk kast. We maken in een handomdraai kasten op maat die perfect passen bij de stijl en de sfeer van uw eigen huis en persoonlijke smaak. Kasten op maat zijn naast stijlvol ook nog eens heel erg handig. Met het samenstellen van een maatwerk kast benut u namelijk optimaal de ruimte in uw huis. Zo heeft u binnen no-time een maatwerk kast die perfect aansluit op die schuine wand in uw slaapkamer of die lastige hoek in uw keuken.

Wij maken met meer dan een halve eeuw aan ervaring uw kast(en) voor u op maat. Wij maken uw maatkast helemaal: van de kast zelf en de deur tot accessoires zoals verlichting. Komt gerust eens langs in onze showroom om te zien wat we allemaal voor u kunnen doen. Onze professionals voorzien u graag van vakkundig advies op maat. U bent ook van harte welkom om gewoon eens een vrijblijvende offerte aan te vragen.

De voordelen van onze kasten op maat

Bij een maatwerk kast van Hubo Amstelveen komen een boel mooie voordelen kijken.
Zo kunt u in ieder geval rekenen op:

  • Al meer dan een halve eeuw aan ervaring
  • 100% maatwerk
  • Vrijblijvende offerte en advies
  • Geen voorrijkosten
  • Showroom
  • Eigen montagedienst
Dienst Schuifdeuren

Schuifdeuren

Dienst Kastinterieur

Kastinterieur

Dienst Draaideur

Draaideurkast

Dienst Kastverlichting

Kastverlichting

Kastaccessoires

Kastaccessoires

Kasten voor ieder interieur

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en stijl, ook als het op een kast op maat aankomt. Daarom krijgt u bij het samenstellen van een maatwerk kast bij ons altijd een ruime keuze uit diverse soorten deuren die u bij ons kunt bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld prachtige paneeldeuren voor u in allerlei verschillende kleuren. Ook kunt u zich laten inspireren door één van onze vele stijldeuren en loftdeuren met Italiaans design. Deel uw maatwerk kast vervolgens in met de accessoires die u belangrijk vindt. Denk hierbij aan garderobestangen, schoenenrekken en zelfs bewegingssensoren die bij het openen van de kast direct eventuele verlichting inschakelen. Niks is te gek voor een kast op maat.

kast op maat

Kasten van A tot Z

Onze professionals van helpen u met het ontwikkelen van uw maatwerk kast van A tot Z. We komen daarom ook met alle plezier bij u thuis langs om u vrijblijvend te adviseren en alle maten voor uw kast op maat nauwkeurig op te meten. Zo weet u zeker dat het straks allemaal helemaal goed zit. En hoewel de kasten eenvoudig te plaatsen zijn, bent u natuurlijk altijd van harte welkom om de hulp in te schakelen van één van onze vakmensen. Zij monteren en plaatsen uw maatwerk kast met alle plezier en uiterste vakbekwaamheid. Een extra voordeel is dat we geen voorrijkosten hanteren. Zo weet u met het kopen van een kast op maat van Hubo Amstelveen altijd dat u kwaliteit in huis haalt, voor een eerlijke prijs en dat u niet voor onaangename en ongewenste verrassingen komt te staan.

maatwerk kasten

Offerte aanvragen

#Hubohelpt

kasten op maat

Stel zelf uw maatwerk kast samen

Een kast op maat bestaat natuurlijk uit meerdere onderdelen. Omdat wij begrijpen dat elk onderdeel even belangrijk is, zijn we in staat om een maatwerk kast voor u samen te stellen en te komen plaatsen. U heeft bij ons dan ook een ruime keuze uit diverse kastonderdelen. U kunt bij ons kiezen uit aluminium schuifdeuren, stijl schuifdeuren, loft schuifdeuren en acryl schuifdeuren op maat.

maatwerk kast

Heeft u liever normale deuren voor uw kast op maat? Ook dat mooie alternatief voor schuifdeuren is bij ons geen enkel probleem! Bij een kast op maat kan een interieur op maat natuurlijk ook niet ontbreken. Daarom bieden we u diverse soorten kastinterieur in, in verschillende diktes en soorten op maat. Hierbij denkt u onder andere aan kastverlichting zoals LED verlichting, spots en lichtkoven. Maar u rekent bij ons ook nog eens op garderobeliften, broeken, dassen, schoenenrekken, uittrekbare spiegels en meer. Niks is te gek bij het samenstellen van een maatwerk kast.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een maatwerk kast voor bij u thuis? En wilt u deze laten samenstellen en laten plaatsen door ervaren professionals? Neem dan vandaag nog contact op met Hubo Amstelveen voor een kast op maat! Kom eens langs in onze prachtige showroom en laat u inspireren en adviseren. U bent ook van harte welkom om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Bij ons bent u altijd verzekerd van 100% maatwerk zonder voorrijkosten. Dat is wel zo fijn toch? Neem telefonisch contact met ons op via 020 – 6414392 of e-mail naar info@huboamstelveen.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!