Ontwerp uw unieke kast op maat

Ontdek de mogelijkheden van een Hubo kast op maat en geef uw interieur een unieke en persoonlijke touch. Ontwerp in een handomdraai uw droomkast die perfect past bij de stijl van uw huis. Maar maatwerk kasten zijn naast stijlvol ook nog eens erg handig. U maakt met het samenstellen van uw eigen kast namelijk optimaal gebruik van de ruimte in huis! U kunt dus altijd een kast creëren die naadloos aansluit op die schuine wand in de slaapkamer of die de lastige hoek in uw keuken prachtig opvult, waardoor geen enkel plekje onbenut hoeft te blijven. De mogelijkheden van een kast op maat zijn bijna eindeloos. Ervaar het zelf!

Kasten voor ieder interieur

Omdat iedereen zo zijn eigen smaak en stijl heeft, geven we u bij het samenstellen van de ideale kast een ruime keuze aan diverse soorten deuren. Zo kunt u zich bijvoorbeeld uitleven met de prachtige paneeldeuren in allerlei kleuren of u laten inspireren door één van de vele stijldeuren. Of wat dacht u van smaakvolle loftdeuren met Italiaans design? Deel uw kast vervolgens in met de accessoires die u belangrijk vindt zoals legplanken, garderobestangen, schoenenrekken of zelfs bewegingssensoren die bij het openen van de kast direct eventuele verlichting inschakelen. En klaar is Kees!

Van A tot Z geregeld

De vakmannen en experts van Hubo helpen u graag bij het ontwikkelen van uw droomkast. Daarom komen ze met plezier bij u thuis om u vrijblijvend te adviseren en de maten nauwkeurig op te meten, zodat u zeker weet dat het goed zit. En hoewel de kasten eenvoudig te plaatsen zijn, kunt u ook altijd de hulp inschakelen van één van onze vakmensen die de kast voor u komen monteren. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met uw ideale kast op maat!

Maak hieronder uw keuze of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Raffito-schuifdeur-loft-blank-staal-Hubo-Amstelveen

SCHUIFDEUREN

Aluminium schuifdeuren, Stijl schuifdeuren, Loft schuifdeuren & Acryl schuifdeuren op maat.

Raffito-interieur-antraciet-Hubo-Amstelveen

KASTINTERIEUR

Kastinterieur in verschillende kleuren, diktes en soorten op maat.
(word meestal gebuikt achter schuifdeuren)

Raffito-twist-kast-antraciet-open-Hubo-Amstelveen

DRAAIDEURKASTEN

Draaideuren zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren.

Raffito-Luce-LED-Verlichting-Hubo-Amstelveen

KASTVERLICHTING

LED verlichting, Spots, Lichtkoven voor kasten en meubels.

Raffito-garderobe-lift-Hubo-Amstelveen

KASTACCESSOIRES

Garderobeliften, broeken, dassen, schoenenrekken, uittrekbare spiegels en meer.