Ontwerp uw unieke kast op maat

Ontdek de mogelijkheden van een Hubo kast op maat en geef uw interieur een unieke en persoonlijke touch. Ontwerp in een handomdraai uw droomkast die perfect past bij de stijl van uw huis. Maar maatwerk kasten zijn naast stijlvol ook nog eens erg handig. U maakt met het samenstellen van uw eigen kast namelijk optimaal gebruik van de ruimte in huis! U kunt dus altijd een kast creëren die naadloos aansluit op die schuine wand in de slaapkamer of die de lastige hoek in uw keuken prachtig opvult, waardoor geen enkel plekje onbenut hoeft te blijven. De mogelijkheden van een kast op maat zijn bijna eindeloos. Ervaar het zelf!

Kasten voor ieder interieur

Omdat iedereen zo zijn eigen smaak en stijl heeft, geven we u bij het samenstellen van de ideale kast een ruime keuze aan diverse soorten deuren. Zo kunt u zich bijvoorbeeld uitleven met de prachtige paneeldeuren in allerlei kleuren of u laten inspireren door één van de vele stijldeuren. Of wat dacht u van smaakvolle loftdeuren met Italiaans design? Deel uw kast vervolgens in met de accessoires die u belangrijk vindt zoals legplanken, garderobestangen, schoenenrekken of zelfs bewegingssensoren die bij het openen van de kast direct eventuele verlichting inschakelen. En klaar is Kees!

Van A tot Z geregeld

De vakmannen en experts van Hubo helpen u graag bij het ontwikkelen van uw droomkast. Daarom komen ze met plezier bij u thuis om u vrijblijvend te adviseren en de maten nauwkeurig op te meten, zodat u zeker weet dat het goed zit. En hoewel de kasten eenvoudig te plaatsen zijn, kunt u ook altijd de hulp inschakelen van één van onze vakmensen die de kast voor u komen monteren. Vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan en maak kennis met uw ideale kast op maat!

Maak hieronder uw keuze of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen
Raffito-schuifdeur-loft-blank-staal-Hubo-Amstelveen

SCHUIFDEUREN

Aluminium schuifdeuren, Stijl schuifdeuren, Loft schuifdeuren & Acryl schuifdeuren op maat.

Raffito-interieur-antraciet-Hubo-Amstelveen

KASTINTERIEUR

Kastinterieur in verschillende kleuren, diktes en soorten op maat.
(word meestal gebuikt achter schuifdeuren)

Raffito-twist-kast-antraciet-open-Hubo-Amstelveen

DRAAIDEURKASTEN

Draaideuren zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren.

Raffito-Luce-LED-Verlichting-Hubo-Amstelveen

KASTVERLICHTING

LED verlichting, Spots, Lichtkoven voor kasten en meubels.

Raffito-garderobe-lift-Hubo-Amstelveen

KASTACCESSOIRES

Garderobeliften, broeken, dassen, schoenenrekken, uittrekbare spiegels en meer.

Maak optimaal gebruik van de ruimte die je hebt met een kast op maat Amsterdam

Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om de ruimte die je hebt optimaal te benutten. Het is daarom erg aannemelijk dat er op dit moment een ruimte in je woning is waar je eigenlijk niet het maximale uit haalt. Het is dus de hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen! Maak optimaal gebruik van de ruimte die je hebt met een kast op maat.

Een kast op maat is in tal van soorten stijlen te realiseren

Hoe kun je jouw woonstijl het beste omschrijven? Of je woning nu een klassieke, moderne, industriële of Scandinavische look heeft, een maatwerk kast moet daar natuurlijk perfect op aansluiten. Maak je je daar, maar geen zorgen over. Een kast op maat is in tal van soorten stijlen te realiseren. Ook is er op het gebied van de kleur van de kasten op maat enorm veel mogelijk. Heb je op dit moment al een bepaald ontwerp in gedachten?

Laat een kast op maat altijd produceren door een vakman

Kun je niet wachten om een ruimte in huis slimmer te gaan benutten? Laat een kast op maat Amsterdam altijd produceren door een vakman. Een vakman maakt namelijk gebruik van het beste materiaal op de markt en denkt altijd erg graag met je mee. Je ontvangt daardoor altijd een design dat helemaal op jouw wensen af is gestemd.