Industriële deuren

Creëer een stijlvolle, moderne en industriële look in huis met zwarte, metalen deuren van Raffito. Raffito Industrieel is verkrijgbaar als draaideur, taatsdeur, schuifdeur en zweefdeurkast. Naast deze opstellingen is er ook nog keuze uit verschillende soorten glas en eventuele grepen. In drie stappen kun je bij ons een industriële deur samenstellen.

industriële deuren

1. Kies de opstelling
Het maatwerk concept Raffito bestaat uit verschillende opstellingen waarbij industriële kwaliteiten als rode draad zijn aangehouden. Elke opstelling kenmerkt zich door grote, glazen oppervlakten die zijn opgedeeld door slanke, metalen profielen met een matte finish in grafietzwart. Door de brede keuze aan verschillende opstellingen die speciaal op maat worden gemaakt in onze eigen fabriek, is er voor ieder interieur de perfecte deur. Er zijn vier verschillende soorten deuren beschikbaar: draaideuren, taatsdeuren, schuifdeuren en zweefdeurkasten.

Glassoort

2. Kies de glassoort
Bij Raffito is er keuze uit verschillende glassoorten zodat de deur volledig kan worden samengesteld naar jouw wensen en aansluit op het interieur. Kies voor transparant glas om de ruimtes in elkaar over te laten lopen en groter te laten lijken. Indien je liever een scheidend element in de kamer hebt, kies je voor matglas dat de ruimte opdeelt en toch veel licht door laat. Voor een zweefdeur die tevens dienst kan doen als passpiegel stel je de zweefdeurkast samen met spiegelglas.

industriële schuifdeuren

3. Kies de greep
Eén van de vele voordelen van een op maat gemaakte deur is de mogelijkheden die het biedt tot personaliseren. Een handgreep naar keuze is de finishing touch van jouw samengestelde maatwerk deur. Kies bijvoorbeeld voor een robuuste, lange bar-handgreep die het lijnenspel van de metalen profielen van de deur volgt. Een meer bescheiden, beugelvormige handgreep biedt optimaal gebruiksgemak in de industriële woonstijl. Voor enkele opstellingen is het mogelijk om geen greep te laten bevestigen, zo houd je de eenvoud van het industriële ontwerp van de deur zoveel mogelijk intact.

Soorten deuren

Stel zelf je industriële glazen deur samen door te kiezen uit één van de onderstaande deuren:

  • Kies voor een echte blikvanger met de taatsdeur; deze deur kan openen in beide draairichtingen en draait om een denkbeeldige verticale as.
  • Ook voor kleinere woningen met minder ruimte ter beschikking biedt Raffito uitkomst door middel van de schuifdeur.
  • Een zweefdeurkast kan het industriële thema in het interieur doortrekken naar de slaapkamer.
  • Uiteraard behoort ook het beproefde model van de draaideur tot een optie in het assortiment – met, óf zonder vaste panelen

Onze deuren zijn gemaakt van aluminium en vanwege de eigenschappen van het metaal geeft het een industriële, ‘stalen look’. De keuze voor dit metaal geeft

verschillende voordelen. Lees meer over industriële stalen deuren.

Draaideuren

Een mooie deur die perfect op de rest van de kamer aansluit is de kers op de taart bij de inrichting van een ruimte. De draaideur is een gevestigd deurmodel dat toepasbaar is in vrijwel iedere kamer. Het strakke en industriële ontwerp van de draaideur van Raffito maakt deze een eyecatcher in het interieur. Een bijpassend metalen kozijn trekt de strakke stijl door en zorgt voor een samenhangend geheel. Extra glazen panelen aan de bovenzijde of aan weerszijden van de deur zorgen voor een maximale lichtinval in de ruimte. Voor de grotere entree is dit model ook verkrijgbaar als dubbele draaideur.

industriele draaideur

Taatsdeuren

De taatsdeur is een bijzonder deurontwerp dat gegarandeerd een opvallend onderdeel zal zijn van het interieur. De taatsdeur heeft geen kozijn nodig en zit direct verankerd in het plafond of de muur en de vloer. In plaats van een scharnierpunt aan het kozijn, heeft deze deur zijn draaipunt op de onder- en bovenzijde, en kan daardoor zowel naar binnen als naar buiten draaien. Voor een extra groots effect is het ook mogelijk om te kiezen voor dubbele taatsdeuren.

industriële draaideur

Schuifdeuren

De schuifdeur bespaart ruimte op een stijlvolle manier. Deel de kamer efficiënt en ruimtelijk in zonder dat je rekening hoeft te houden met openslaande deuren. Het industriële ontwerp van deze deur in combinatie met het bijpassende, opvallende schuifsysteem garandeert een blikvanger in je interieur. Ook een optie tot dubbele schuifdeuren behoort tot de mogelijkheden van Raffito.

industriële schuifdeur

Zweefdeurkast

Geef je garderobekast een moderne, eigentijdse look met de zweefdeuren van Raffito. De metalen profielen in combinatie met de grote glaspanelen garanderen een massief maar toch open design. Doordat het speciale rolsysteem van de deuren vakkundig is weggewerkt, lijkt het alsof de deuren voor de kast en boven de vloer zweven. De zweefdeuren besparen tevens ruimte omdat er geen rekening gehouden hoeft te worden met draairuimte voor de deuren. De zweefdeurkast is volledig naar wens in te delen met legplanken, hanggedeeltes en laden. Het is mogelijk om te kiezen voor een kast met twee, drie of vier zweefdeuren.

zweefdeur kast industriele stijl

buitendeuren amstelveen

Buitendeuren

binnendeuren hubo amstelveen

Binnendeuren

buitendeur

Deuren 2adore

industriele draaideur

Industriële deuren

vouwdeur

Vouwdeuren