Screens & Zipscreens

Dit type zonwering zorgt ervoor dat overdag zicht naar buiten toe behouden blijft zonder inkijk naar binnen toe. Screens worden met name toegepast in situaties waar andere zonweringsystemen niet toepasbaar of daar waar bewoners vaak afwezig zijn. Dit vanwege de grote windvastheid van deze zonwering. Naast de traditionele screens in de verschillende kastgroottes zijn er tegenwoordig ook de zgn. ZIP-screens, welke zich onderscheiden van de normale screens doordat het screendoek zich door een ingenieus systeem vast tussen de geleiders beweegt en er dus geen ruimte meer is tussen doek en geleiders.

Offerte aanvragen
Buitenzonwering-screen-zipscreen2-Hubo-Amstelveen

Screens

De traditionele verticale vlakhangende zonwering die in deze tijd niet meer weg te denken is in het brede aanbod aan buitenzonwering. Door de grote windvastheid uitermate geschikt voor gebruik tijdens afwezigheid. Uitsluitend als maatwerk product leverbaar in een grote variëteit aan uitvoeringen en bedieningen.

Breedte
60 t/m 340 cm
(Bij koppeluitvoering grotere breedte mogelijk)

Hoogte
30 t/m 340 cm

Standaardkleur omkasting
Meerdere veel voorkomende kleuren

Bediening
Handmatig, diverse mogelijkheden
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Afhankelijk van de breedte en/of hoogte moet voor een bakmaat 75, 85 of 95 gekozen worden

Buitenzonwering-screen-detail-Hubo-Amstelveen
De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. Kap, geleiders en onderlat zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.
Afhankelijk van de situatie zijn meerdere soorten geleiders verkrijgbaar. Geleiders voor op de dag montage en geleiders voor in de dag montage. Deze laatsten zijn uitgevoerd met een haakse hoek waarmee eenvoudig tussen de muren gemonteerd kan worden. In sommige gevallen is het mogelijk om speciale geleiders met spleetafdichting toe te passen.
Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Zipscreens

Een relatief nieuw systeem in het screen-spectrum dat zeer snel terrein aan het winnen is. Door de doekgeleiding is deze screen extreem windvast en kan tevens als insectenwering dienen. In een exclusief vormgegeven behuizing een sieraad aan uw woning. Alleen elektrisch bedienbaar.

Breedte
80 t/m 460 cm (type 100)
100 t/m 540 cm (type 125)

Hoogte
30 t/m 360 cm (type 100)
100 t/m 400 cm (type 125)

Standaardkleur omkasting
Meerdere veel voorkomende kleuren

Bediening
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Buitenzonwering-zipscreen-ritsscreen-detail-Hubo-Amstelveen
De bovenbak wordt op de geleiders geplaatst waartussen het doek, dat is verzwaard met een aluminium onderlat, op en neer beweegt. De rits die aan beide zijden aan het doek is bevestigd en door de kunststof geleiders gefixeerd wordt, zorgt er voor dat de screen in elke positie windvast is. In gesloten stand is de ZIP-screen tevens insektenwerend.
De aluminium geleiders zijn over de gehele lengte voorzien van een extra kunststof geleider voor de fixatie van de rits. Aan de bovenkant is deze kunnststof geleider voorzien van een inlooptrechter om een soepele geleiding van het doek te waarborgen. De geleiders zijn voor op of in de dag situaties toepasbaar.
Het doek van de ZIP-screen is aan beide zijden voorzien van een rits. Het doek is geweven uit glasvezel en daarom oersterk, vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. Het heeft een gewicht van ca. 525 gram per vierkante meter. Door de enigszins open structuur van het doek blijft het zicht van binnen naar buiten behouden, terwijl de inkijk van buiten naar binnen overdag vrijwel nihil is. Het kleurenscala omvat meer dan 40 kleuren.

Voor screens Amsterdam moet u bij ons zijn!

Bent u op zoek naar screens Amsterdam? Dan zijn wij een mooie mogelijkheid! Vindt u het fijn om zelf naar buiten te kunnen kijken zonder inkijk van andere mensen? Dan is dit product echt wat voor u! Screens Amsterdam hebben grote windvastheid, bij ons kunt u terecht voor verschillende varianten. Zo hebben wij zowel de traditionele screens als de ZIP-screens in huis. Deze ZIP-sreens hebben een screendoek dat zich door een ingenieus systeem vast tussen de geleiders beweegt. Hierdoor is er geen ruimte meer tussen de geleiders en het doek.

Wanneer u kiest voor screens van Hubo Amstelveen, dan kiest u voor maatwerk. Buiten dat hebben wij diverse uitvoeringen en bedieningen. Zo hebben wij screens van 60 centimeter tot en met 340 centimeter breed en van 30 tot en met 340 centimeter hoog. Onze producten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. De bediening kan zowel handmatig als elektrisch geleverd worden.

Screens Amsterdam van hoge kwaliteit

Bij Hubo Amstelveen garanderen wij u de beste kwaliteit. Wat voor product u ook aanschaft, wij zorgen ervoor dat het in orde is. Mocht u op zoek zijn naar rolluiken, dan zijn wij er ook voor u. Wij kunnen u topkwaliteit garanderen omdat onze fabrikant de productie in eigen hand heeft. De producten worden hierdoor erg goed gecontroleerd. Bij Hubo Amstelveen weten wij hierdoor als geen ander wat wij verkopen.

Mocht u interesse hebben in een van onze producten, neem dan een kijkje op onze website. Op onze website is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Vindt u het fijner om bij ons in de winkel langs te komen? Dan kan dit uiteraard ook! Wij helpen u graag en wij zullen al uw vragen zo goed als mogelijk beantwoorden.