Rolluiken Amsterdam op maat

Een rolluik is de meest veelzijdige zonwering die er bestaat. Doordat er een pantser van geïsoleerde lamellen vanuit de kast voor het venster zakt, ontstaat er een stilstaande luchtlaag tussen het rolluik en het raam. Dit zorgt voor een uitstekende koude-, warmte-, licht-, en geluidsisolatie. Daarnaast zijn rolluiken Amsterdam inkijk- en inbraakwerend. Altijd maatwerk, en in vele kleuren- en bedieningsvarianten leverbaar.

Offerte aanvragen
  • Rolluiken Amsterdam
  • Buitenzonwering-rolluiken-2-Hubo-Amstelveen
  • Buitenzonwering-rolluiken-3-Hubo-Amstelveen
  • Buitenzonwering-rolluiken-4-Hubo-Amstelveen

Uw oplossing tegen:

  • inbraak
  • geluidsoverlast
  • lichtinval
  • inkijk
  • zowel warm, als koud en guur weer

Onze rolluiken zijn voorzien van kasten met gepatenteerde scharnierverbinding en zorgen voor enorme stabiliteit. De grootte van de kast is afhankelijk van de hoogte van het rolluik.

Onze fabrikant hebben de productie van haar rolluiken in eigen hand. Dit zorgt ervoor dat wij hier voortdurend controle over hebben. Zo kunnen wij kwaliteit en een lange levensduur garanderen. De lamellen zijn voorzien van meerdere laklagen. Ook hebben zij een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Hierdoor hoeven de rolluiken niet onderhouden te worden en is de kleurechtheid gegarandeerd. Regen, hagel, wind, zonlicht en luchtvervuiling zullen op onze rolluiken geen invloed hebben.

Onze rolluiken zijn in diverse kleuren en maten leverbaar. Hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden om, uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw woning aan te passen.

Onze fabrikant verwerkt isolerende materialen in haar rolluiken. Hierdoor zijn ze geruisloos uit en in te rollen. Ook heeft de isolatie invloed op de temperatuur binnenshuis. Bij warm of koud weer, zorgen ze voor een aangenaam klimaat in uw woning.

Hubo voor rolluiken Amsterdam

Rolluiken zijn een mooie oplossing tegen erg veel problemen. Rolluiken Amsterdam zorgen er namelijk voor dat u meer privacy in huis heeft. Woont u aan een drukke weg? Of heeft u last van inkijk? Dan kunt u dat met onze rolluiken voorkomen! Buiten dat vermindert het de kans op inbraak en is er minder geluidsoverlast. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw huis op een locatie staat met veel lichtinval. De rolluiken Amsterdam zullen er dan voor zorgen dat u hier geen last meer van heeft.

De rolluiken die wij verkopen zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze zijn namelijk voorzien van kasten met gepantserde scharnierverbinding. Dit zorgt voor enorme stabiliteit. Hierboven vertelden wij al over de velen voordelen die rolluiken met zich meebrengen. Onze producten brengen echter nog een ander belangrijk voordeel met zich mee. Dankzij het unieke ontwerp, zorgen de rolluiken voor geweldige koude-, warmte-, licht- en geluidsisolatie. Wanneer u kiest voor ons, dan kiest u voor maatwerk. Wij hebben verschillende kleuren en bedieningsvarianten in huis.

Rolluiken van zeer hoge kwaliteit

Wij van Hubo Amstelveen staan bekend om de topkwaliteit die wij leveren. Wanneer u ervoor kiest om een rolluik bij ons te kopen, dan kiest u voor topkwaliteit. Het leveren van hoge kwaliteit is voor ons mogelijk. Dit omdat onze fabrikant de productie in eigen hand heeft. Hierdoor is het mogelijk om de producten zo goed als mogelijk te controleren. Hierdoor weten wij exact wat wij verkopen.

Onze rolluiken zijn voorzien van meerdere laklagen. Buiten dat hebben zij een hoogwaardige oppervlaktebehandeling ondergaan. Onderhoud is hierdoor niet nodig en wij kunnen de kleurechtheid garanderen. Mocht u interesse hebben? Neem dan gerust een kijkje op onze website. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijsvoorbeelden voor een standaard rolluik inclusief Somfy motor exclusief toebehoren en montage

100 bij 100 cm

394,-

150 bij 150 cm

509,-

200 bij 200 cm

638,-

300 bij 200 cm

865,-
U kunt hier een offerte aanvragen op uw maten